Титоград друголигаш / - Фото: ДАН
25/05/2021 u 22:24 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Романтичари” друголигаши, Искра и Петровац у баражу за опстанак

Екипа са Старог аеродрома није успјела да надомјести заостатак за Петровцем упркос побједи над Сутјеском у Никшићу резултатом 1:2

Спуштена је завјеса и на фудбалски шампионат Црне Горе, а вечерас је разријешена посљедња дилема, ОФК Титоград од наредне сезоне играће у другој лиги.

Екипа са Старог аеродрома није успјела да надомјести заостатак за Петровцем упркос побједи над Сутјеском у Никшићу резултатом 1:2. Петровац је урадио што је било до њих, играли су неријешено против Дечића 1:1 и послали „романтичаре” у нижи ранг након 12 година прволигашког фудбала. Бараж за опстанак у Првој лиги играће Искра и Петровац, који ће играти мечеве против другопласиране и трећепласиране екипе из другог ранга такмичења. За сада позанато је да ће у доигравању играти тиватски Арсенал, док ће након посљедњег кола бити познато да ли ће у борбу за виши ранг играти Игало или Ком.

Од раније је позанто да је шампионску титулу одбранила Будућност, која ће играти у квалификацијама за Лигу шампиона, по први пут као повлашћена у првом колу. У Европи ће играти и Сутјеска, Дечић и Подгорица, који ће своје путешествије почети у квалификацијама за Лигу Конференција.

Завјесу на ову сезону у црногорском фудбалу спустиће Будућност и Дечић у финалу Купа које је заказано за 30. мај.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:33