Kristijano Ronaldo / - FOTO: EPA
25/12/2023 u 08:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ronaldo podržao crnogorskog trećeligaša i pokazao šta misli o Superligi

Ime jednog od najboljih fudbalera svih vremena našlo se među 2.000 osoba koje su objavu Fans junajteda koje su ovu objavu označile sa "sviđa mi se"

Krajem prošle sedmice Superliga je ponovo postala glavna tema sportske javnosti Evrope, nakon što je Evropski sud donio odluku u korist ovog takmičenja.

Odlučeno je da FIFA i UEFA nemaju monopol na fudbalska takmičenja i da moraju dozvoliti organizaciju Superlige, ali učešće u njoj za sada redom odbijaju gotovo svi klubovi.

Zanimljivo je da je Superligu odbio i crnogorski trećeligaš Fans junajted, a video objavljen na njihovom Instagram nalogu stigao je i do Ronalda koji ga je podržao "lajkom".

- Velika poruka malog kluba protiv Superlige. Fans junajted je tek osnovani klub, igramo u Trećoj ligi male države Crne Gore i imamo veliki san - da čujemo himnu Lige šampiona na našem stadionu jednog dana. Trenutno čak i nemamo stadion, ali vjerujemo da možemo ostvariti naš san ako se evropski fudbal ne promijeni. Mali smo klub, ali imamo velike snove. Svaka utakmica i gol nas dovode sve bliže našem snu, ali sada je Superliga postala prijetnja za naše snove - piše u tekstu koji prati objavljeni video.

Ime jednog od najboljih fudbalera svih vremena našlo se među 2.000 osoba koje su ovu objavu označile sa "sviđa mi se", što je privuklo i pažnju regionalnih, ali i svjetskih medija.

- Molim vas, ne uništavajte naše snove. Ne dozvolite da fudbalskom klubu, koji je osnovan ove godine i takmiči se u Trećoj ligi Crne Gore, otkrio svoj stav o Superligi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:26