Детаљ са меча Рудара у Даниловграду / - фото: ФСЦГ
18/10/2021 u 13:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рудар: Савићевић и његови специјалци нам „пакују”

Пљевљаци поручују да их је предсједник ФСЦГ узео на зуб јер су жељели промјене и да више неће сједети скрштених руку док челници Савеза уништавају црногорски фудбал

Из редова фудбалског клуба Рудар стижу оптужбе на рачун Фудбалског савеза Црне Горе.

Пљевљаци поручују да више неће ћутати, након што им је у 93. минуту утакмице са Искром, поништен гол.

Фудбалски савез Црне Горе на челу са Деjаном Савићевићем, његовим судиjским „специjалцима” од почетка првенства ради против нашег клуба. Гол коjи нам jе у 93. минуту против Искре поништио jедан од „специjалаца” Предраг Радовановић прелио jе чашу и више нећемо да ћутимо. Приjе почетка првенства Савићевић нас jе само због тога што смо стали на страну људи коjи желе промjене у Савезу, коjе су неминовне и само jе питање дана када ће се десити, узео на зуб. Његова иронична изjава: „Jа нисам озбиљно схватио ту групациjу, све док нисам добио поруку да jе Рудар подржао мог противкандидата. Тада смо и ми почели да лобирамо и радимо кампању”, била jе у ствари приjетња – тврде Пљевљаци.

Из редова некадашњег шампиона државе су се на почетку питали зашто Савићевић ниjе поменуо неки други клуб него баш Рудар.

Када jе кренула лига видjели смо зашто. Већ од првог кола кренули су „специjалци” да решетаjу наше играче картонима. Па да са моткама на терен улазимо не бисмо добили чак 32 жута картона у девет првенствених утакмица коjе су судили „специjалци”.

Суди се искључиво против Рудара, а не у корист других, тврде од Голубињом.

Гол из офсаjда против Сутjеске био jе више него очигледан. Затим помињемо гол коjи jе признат Петровцу у 92. минуту након играња руком, а Милета Шћепановић jе ту утакмицу продужио чак осам минута. Jедан од специjалаца Милош Бешовић, када нам jе судио, редовно jе нашем голману Jасмину Аговићу, коjи jе jедини голман у лиги коjи jе паузирао због жутих картона, показивао картон, а пенал коjи је свирао за Jезеро у Беранама примjер jе шта ниjе пенал. Све смо ово прећутали до сада, али више нећемо. Прећутали смо и то што jе jедан од селектора, током утакмице са Подгорицом, коjу jе посматрао са трибина, звао мобилним телефоном Деjана Савићевића и „пожалио се” како арбитар свира у нашу корист. То су тренери коjи годинама немаjу резултате, али битно jе да су лоjални и да одрађуjу прљаве послове, као што су урадили током нелегалног избора руководства Сjеверне фудбалске региjе. Уосталом то jе утврдила и Служба за инспекциjске послове – подсјећају из Рудара.

Само да вас господо коjи тренутно сjедите удобно у фотељама ФСЦГ обавиjестимо да знамо да покушавате да „пакуjете” Рудару, али ми нећемо да ћутимо, нећемо да будемо ваши полтрони и улизице. Резултати ваше Пирове побjеде су видљиви свима. Погледаjте резултате репрзентациjа коjи су довољан разлог за ваш одлазак, а да не причамо даље. И на краjу, нећемо сjедjети скрштених руку и гледати како покушавате да уништите не само Рудар, већ фудбал у Црноj Гори, jер сте довели нашу лигу до тога да jедино су лиге Сан Марина и Андоре лошиjе рангиране од наше. О нашим наредним потезима благовремено ћемо обавиjестити jавност – пише у саопштењу коjе jе потписао генерални секретар Рудара, Мирослав Дамjановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 16:54