Александар Недовић / - фото:FACEBOOK.COM/FKBUDUCNOSTPG/
20/08/2021 u 15:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шампиони „нашпановани” за дерби

Недовић: Побjеда над Подгорицом дониjела jош више елана комплетном клубу. Одређене унутрашње проблеме рjешавамо у ходу. Дечић игра са доста контакта

Да ли се Будућност буди или је побједа у последњим минутима над Подгорицом само бљесак, одговор ћемо знати након суботњег (20.30 сати) дербија Прве Телеком лиге у Тузима против Дечића.

Амбиције плаво-бијелих су усвијек исте, без обзира ко је ривал.

Када сте у Будућности, очекивања су увиjек наjвећа. На гостовање морамо да одемо са ставом и да играмо на три бода. Мислим да смо имали квалитетну радну недjељу и да jе побjеда над Подгорицом дониjела jош више елана комплетном клубу – рекао је шеф стручног штаба Будућности, Александар Недовић.

Бивша десетка плаво-бијелих нема чаробни штапић па да може за кратко вријеме да исправи све што у претходном периоду није ваљало у највећем црногорском клубу.

Одређене унутрашње проблеме рjешавамо у ходу, али мислим да на дерби кола идемо „нашпановани” и да ћемо одиграти добру утакмицу. Доста тога ће зависити од подлоге, према ономе што сам видио, нисам сигуран да ће нам одговарати, али нема изговора, спремили смо се за све вариjанте и даћемо све од себе за три бода – јасан је Недовић.

Цијели плијен вријеба и Дечић. Тузани имају високе амбиције.

Противник изгледа добро, а познаваjући њихов систем знам да имаjу добар однос према послу, да играjу са доста контакта током утакмице и да имаjу широк ростер играча, практично 18 подjеднаких фудбалера. Међутим, ми смо Будућност, на нама jе да размишљамо о себи. Битно jе да се поставимо на прави начин, да се ми питамо за доста ствари. Вjеруjем да неће бити проблема што се тога тиче, jер имамо одличан однос према обавезама, група jе радна и мислим да ћемо из дана у дан да идемо у добром правцу. Међутим, да не даjем jош никакве оцjене до паузе.

Да би размрдао посрнулу екипу, Недовић је у мечу са Подгорицом промијенио формацију.

То су основе модерног фудбала. Мораћемо да познаjемо сва три система коjа ћемо форсирати. Некада ће здравствени билтен диктирати у коjоj ћемо формациjи наступити, али сигурно jе да нећемо бити jеднобразни. Знаћемо да миjењамо системе током утакмице и током недjеље ће све бити спремно како бисмо били припремљени да забиљежимо побjеду – нагласио је Недовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:36