Маурицио Сари / - Фото: Твитер
25/09/2021 u 22:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сари: Већи притисак сам имао у Серији Ц, због дербија имам лептириће у стомаку

Сва дјеца су, као и jа, гледала или слушала оваj меч и маштала да учествуjу у њему. Сада смо ту, тако да - заиграjмо, поручио је Сари

Римски дерби, познатији као „Дерби дела Капитале” игра се сјутра на Олимпику, а пред овај празник фудбала у Серији А, свој суд је изнио Маурицио Сари, стратег Лација.

Тренер „небескоплавих” је у изјави италијанским медијима поручио да осјећа лептириће у стомаку, те да је већи притисак осјећао док је радио као тренер у Серији Ц, односно трећој лиги Италије.

– Оно што медиjи погрешно мисле jесте што вјеруjу да jе медиjски притисак jеднак оном коjу поjединац осјећа. Наjвећи притисак сам осјећао у Сериjи Ц, на мечу Санђованезе–Монтеварки. То jе ривалство коjе се простире неколико вјекова и због коjег су људи убиjани и након рата. Тако ми jе речено – казао jе Сари.

Сари се такође осврнуо и на свог наредног противника.

– Рома jе снажна екипа. Ово jе jедна од важниjих утакмица у европском фудбалу и част ми jе да будем њен дио. Сва дјеца су, као и jа, гледала или слушала оваj меч и маштала да учествуjу у њему. Сада смо ту, тако да - заиграjмо – поручио је Сари.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:37