Miodrag Džudović i Savo Pavićević / -FOTO: WWW.FK-BUDUCNOST.ME
25/02/2023 u 14:02 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Savo Pavićević: Budućnost je veliki klub

Za Džudovića znam da je izvanredan čovjek, ali sam se tokom stažiranja uvjerio da je kvalitetan i talentovan trener, da ima odličnih i inovativnih ideja i nije slučajnost što Budućnost ide u dobrom smjeru - istakao je nekadašnji reprezentativac

Nekadašnji reprezentativac Crne Gore Savo Pavićević proteklih dana je bio u Podgorici, gdje je u sklopu stažiranja za UEFA PRO licencu pratio rad stručnog štaba Budućnosti. Tokom petodnevnog boravka u glavnom gradu, Pavićević je obišao Kamp, gledao treninge prvog tima i Omladinske škole i upoznao se sa funkcionisanjem kluba. U razgovoru za klupski sajt, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je istakao da je pun pozitivnih utisaka.

-Sve je bilo na vrhunskom nivou. Znao sam šta je Budućnost, koliko je to veliki i značajan klub, ali sam se oduševio ljudima koji rade na svim nivoima i samom organizacijom. Naišao sam na toplu dobrodošlicu, na prisnost i gostoljubivost na svakom koraku i zbog toga veliko hvala upravi kluba, sportskom direktoru Antu Drobnjaku, izvršnom direktoru Novaku Novakoviću i naravno mom velikom prijatelju i bratu Miodragu Džudoviću – istakao je Savo Pavićević.

Tokom ovog mikrociklusa, Pavićević je bio na svakom sastanku, treningi, pratio analize i utakmice...

-Za Džudovića znam da je izvanredan čovjek, ali sam se tokom stažiranja uvjerio da je kvalitetan i talentovan trener, da ima odličnih i inovativnih ideja i nije slučajnost što Budućnost ide u dobrom smjeru. Stvarno sam imao šta da vidim, dosta toga da naučim, a moram da pohvalim i Džudovićev stručni štab koji je profesionalan, precizan, odgovoran i ambiciozan. Najviše me je oduševila činjenica što su svi u službi tima, a tu mislim i na ljude oko ekipe, od ekonoma do uprave kluba. To je blago Budućnosti. Iskreno, kada jednog dana počnem sa samostalnim radom, volio bih da imam slično okruženje oko sebe – gdje su svi maksimalno posvećeni uspjehu kolektiva – rekao je Pavićević.

Pavičević svoje školovanje privodi kraju.

-Potrudiću se da u martu sve završim, da možda tada i izložim svoj diplomski rad. Želim to što prije da završim, jer imam namjeru da se samostalno bavim trenerskim poslom, a licenca je jedan od uslova za to – poručio je na kraju nekadašnji defanzivac „crvenih“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 02:14