”Соколи” на тренингу / - Фото: ФСЦГ
02/06/2022 u 21:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шћекић: На побједу у свакој утакмици

Фудбалери Црне Горе по задатом плану одрађуjу припреме за дуел са Румуниjом

Гостовање балканских "триколора“ само jе увод у тешке jунске изазове. Ипак, везиста "храбрих сокола“ Александар Шћекић тврди да jе екипа спремна за таj тежак распоред.

- Припремамо за старт у Лиги нациjа, имамо у Подгорици све услове за добар рад. Одрадили смо неколико тренинга, мало се привикавамо на температуру и спремни смо за нове изазове - рекао jе високи везиста на данашњем брифингу са новинарима.

Доскорашњи фудбалер пољског Заглебjа прокоментарисао jе никад тежи распоред за европске репрезентациjе.

- Ове године jе баш доста утакмица, доста су их нагомилали у ових десетак дана. Пред нама су четири утакмице и то у периоду када су сви планирали одморе, али, шта jе ту. Морамо да играмо и да покушамо да остваримо што бољи резултат - истакао jе Шћекић.

Упркос одређеним кадровским проблемима, Црна Гора жели да освоjи сва три бода на старту Лиге нациjа.

- Идемо на побjеду у свакоj утакмици, па ће тако бити и у овоj првоj против Румуна. Када се крене побjедом, онда jе после све лакше и све иде своjим током - сматра Шћекић, коjи веома поштуjе репрезентациjу Румуниjе.

Неколико пута jе и играо у дуелима Црне Горе и те селекциjе.

- Тврда екипа, у заднjих пар година смо одиграли неколико утакмица са нjима. У последњим квалификациjама смо показали да можемо са свима да играмо, вjеруjемо у себе и надамо се поволjном резултату - казао jе везиста ,,сокола“, коjи jе пропустио послjеднjа два окуплjанjа.

- Пред последње окупљање, радио сам тест у Пољскоj, био сам позитиван на корона вирус и морао сам да останем. Било ми jе, наравно, тешко због тога, jер увиjек када се приближаваjу обавезе националног тима jедва чекам да дођем и играм за репрезентациjу - поручио jе Шћекић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:34