Petar Sekulović / -FOTO: FSCG
31/03/2023 u 15:20 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sekulović pred Mornar: Fokusirani smo na svoju igru

Sjutrašnja utakmica na stadionu pod Goricom počinje u 15 sati

Budućnost će sjutra, nakon reprezentativne pauze, u 27. kolu domaćeg šampionata dočekati Mornar. Plavi su u prethodne dvije sedmice radili vrijedno, a zadržali su i takmičarski ritam, jer su odigrali prijateljski susret sa Arsenalom i riješili ga u svoju korist (3:1).

-Pauzu smo dočekali na najbolji način nakon pobjede nad Jezerom, prvi dio smo iskoristili da se malo odmorimo, dok je drugi protekao u dobrom radu i pozitivnoj atmosferi, a odigrali smo i tu trening utakmicu protiv Arsenala koju smo takođe dobili, što je svakako važno pred nastavak borbe za bode - poručio je Petar Sekulović, vezista Budućnosti.

Sekulović je upravo iz Mornara u zimskom prelaznom roku stigao u matični klub, tako da najbolje od svih poznaje narednog rivala.

-Utakmici prilazim kao i svakom prethodnom meču, sa željom da na najbolji mogući način pomognem ekipi da dođe do cilja.  Mornar je odlična ekipa, dobro vođena sa klupe, ima iskusne renomirane igrače, kao i par mladih i perspektivnih. Snaga rivala leži u iskustvu i napadačkom dijelu ekipe, uz igru na prekidima. Tu moramo da budemo maksimalno koncentrisani. Međutim, mi smo fokusirani na sopstvenu igru, a ukoliko budemo dobri u posjedu i brzi u pasu uz kvalitet koji posjedujemo – mislim da ćemo doći do pozitivnog rezultata – istakao je Sekulović.

Sjutrašnja utakmica na stadionu pod Goricom počinje u 15 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 12:03