foto: Instagram / - FOTO: INSTAGRAM
10/08/2023 u 23:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sin Siniše Mihajlovića postao trener: "Dragi tata, ti si moj izvor inspiracije"

Mihin sin je, inače, već postao član stručnog štaba omladinskog tima rimskog kluba Urbetevere

„Gledaćeš me odozgo i davati snagu, gledaću na svaki način da te učinim ponosnim... Dragi tata, ti jesi i bićeš uvijek moj ponos, moj izvor inspiracije“. Tim riječima 23-godišnji sin Siniše Mihajlovića, Miroslav, najavljuje početak sopstvene trenerske karijere nakon što je dobio prvu licencu za stratega, UEFA "C".

Miroslav Mihajlović postaje fudbalski strateg i sanja istovjetnu karijeru na klupi kao što je bila njegovog oca koji nas je prerano napustio u decembru prošle godine.

Mihin sin je, inače, već postao član stručnog štaba omladinskog tima rimskog kluba Urbetevere.

Sada, sa C licencom UEFA, moći će da trenira bilo koju omladinsku kategoriju, sa izuzetkom "Primavere" kada je Italija u pitanju.

Željan da slijedi očevu životnu stazu, na kojoj nema favorizovanja i nema prečice jer o svemu odlučuju rezultati, i sam je krenuo da se, školujući se korak po korak, penje stepenicama velikog fudbala.

Neće biti lako, naravno, jer prezime Mihajlović uvek izaziva mješavinu emocija i očekivanja od naslednika, ali Miroslav je želio da uđe u avanturu poput oca, isto onu koju je Siniša imao u drugom dijelu svoje izuzetne karijere.

(Novosti)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 09:55