Siniša Mihajlović mural / - FOTO: NOGOMANIA
30/12/2022 u 17:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Siniša Mihajlović dobio mural u Beogradu: "Zauvijek čovjek od principa"

Mural Siniše Mihajlovića je djelo autora Andreja Kolosova, koji je na svom Tviter nalogu podelio video o nastajanju ovog murala

Nedavno preminuli Siniša Mihajlović dobio je još jednu divnu posvetu u vidu murala koji se nalazi u beogradskom naselju Zvezdara. Mural Siniše Mihajlovića je djelo autora Andreja Kolosova, koji je na svom Tviter nalogu podelio video o nastajanju ovog murala. Kolosov za sebe kaže da oslikava murale još od 1999. godine.

On putem svog studija nudi usluge brzog oslikavanja murala, a ovaj koji je posvećen Siniši Mihajloviću je, uprkos brzini izrade, veoma upečatljiv i zato je dobio puno pozitivnih komentara na Tviteru.

Na ovoj mreži, korisnici su napisali: „Svaka čast!“, „Svaka čast i hvala ti od srca“, „Bravo! Veoma je lijep i doslijedan!“, „Ma je*eno svaka čast!Hvala!“, „Ruka ti se pozlatila“ i slične pohvale, a mnogi od njih već poznaju prethodne radove autora.

Da podsjetimo, Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra ove godine, nakon duge borbe sa leukemijom. Mihajlović je imao 53 godine, tokom karijere je između ostalog igrao za Crvenu zvezdu, Sampdoriju, Lacio i Inter, a kasnije je bio trener više italijanskih klubova, kao i selektor reprezentacije Srbije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 09:41