Хрватски фудбал поново тресе скандал / - Фото: Пиксел
30/09/2021 u 17:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Скандал у Хрватском фудбалу: Арбитар вријеђао новинара и навијаче Хајдука

Бебек jе убрзо после меча дао обjашњење у приватном снимку, коjи jе процурио у јавност, али је како се чује на снимку, извријеђао новинара и Сплићане

Нови скандал тресе фудбалску сцену Хрватске.

Поново су се страсти узбуркале на релацији Сплит – Загреб, али је овога пута у центру пажње арбитар Иван Бебек.
Наjбољи тамошњи судиjа у центру је скандала, због спорног приватног аудио снимка у коме jе вријеђао jедног новинара из Сплита, али и навиjаче Хајдука, након што им ниjе свирао пенал у мечу са Локомотивом из Загреба.

Хаjдук jе добио таj сусрет голом Марка Ливаjе у самом финишу, али jе остао споран детаљ са почетка када jе хрватски репрезентативац, по тумачењу многих, фаулиран, а Бебек и поред ВАР-а ниjе досудио једанаестерац.

Бебек jе убрзо после меча дао обjашњење у приватном снимку, коjи jе процурио у јавност, али је како се чује на снимку, извријеђао новинара и Сплићане.

– Он jе обично штене коjе jе било ослобођено физичког. Причао сам са петорицом сплитских новинара и они кажу да ни њима ниjе пенал, али наравно да не смиjу то да напишу. Таj Блаж jе обично смеће. Све су то кухиње одоздо. Ако ћемо да идемо тако да задовољимо Хаjдук и навиjачки пук Хаjдуков, па да онда они не би мjаукали, онда jе наjбоље да утакмицу на Пољуду кренемо са 2:0 и да онда можемо нормално да судимо – чуjе се на снимку који је процурио у јавност.

Бебеку због овог скандала пријети вишемјесечна суспензиjа и већ jе дао изjаву у Хрватском савезу.

Бебек вечерас суди меч између Легиjе и Лестера у Варшави у утакмици Лиге Европе.

Он има значке УЕФА и ФИФА.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:43