Bubanja na potpisivanju ugovora / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
27/07/2023 u 11:40 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Slavoljub Bubanja novi trener kuvajtskog Al Šababa

Ovo je definitivno neko novo iskustvo za mene - kazao je Bubanja

Crnogorski trener Slavoljub Bubanja u narednom periodu će raditi u Kuvajtu. Bubanja je potpisao ugovor sa Al Šababom, a nakon predstavljanja je za „Dan“ rekao da je prezadovoljan uslovima koje je dobio.

-Drago mi je da smo postigli dogovor i da ću imati priliku i da se u Kuvajtu oprobam. Definitivno neko novo iskustvo za mene. Odmah po odlasku vidio sam da klub zaista ima sjajne uslove, ljudi iz kluba trude se da sve bude na maksimalnom nivou – istakao je Bubanja.

Prema Bubanjinim riječima, primarni cilj ekipe biće plasman u plej-of.

-Klub ima ozbiljne ambicije, iako je tek ušao u veći rang. Prioritet će biti plasman među šest najboljih ekipa, odnosno ulazak u plej-of. Nadam se da ćemo sve kockice posložiti i da ćemo uspjeti da ispunimo ono što Uprava želi od nas, prije svih čelnici Džaber i Hajder – kazao je Bubanja.

Nekadašnji trener nekoliko crnogorskih klubova imaće u svom stručnom štabu ljude sa ovih prostora.

- Već pet godina kao trener golmana u klubu radi Dejan Pantelić, a sa mnom u stručnom štabu je i Aleksandar Bugarin, koji će biti analitičar. Pantelić nam mnogo pomaže da se što bolje uklopimo i da se priviknemo i njemu dugujemo posebnu zahvalnost – iskren je Bubanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 23:03