Šofranac na utakmici u Nikšiću / -FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć
11/03/2023 u 11:11 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šofranac: Poštujemo Arsenal, ali želimo pobjedu

Defanzivac Dečića optimista uoči duela sa Tivćanima

Fudbaleri Dečića su vezali dva dobra rezultata. Nakon pobjede nad Rudarom, izabranici Vladimira Gaćinovića su remizirali u Nikšiću protiv aktuelnog crnogorskog prvaka Sutjeske – 1:1 i pokazali da polako izlaze iz krize. Nema sumnje da će ova dva ishoda podići samopouzdanje kod igrača, pred naredne obaveze koje ih očekuju u prvenstvu, ali i u Kupu Crne Gore.

-U poslednja dva kola osvojili smo četiri boda, savladali smo Rudar i remizirali u Nikšiću. Ta utakmica protiv Pljevljaka nam je bila jako bitna, pobjeda nam je bila neophodna i uspjeli su u namjeri da osvojimo tri boda. Uslijedio je meč na stadionu kraj Bistrice, potpuno drugačiji ambijent, rival aktuelni šampion. Motiva nam nije falilo, odigrali smo dobro, osvojili bod, a da smo imali i malo više sreće mogli smo sva tri – rekao je Aleksandar Šofranac, defanzivac Dečića.

Pred Tuzanima je sjutra novi derbi. Na Stari aerodrom stiže Arsenal, ekipa koja se nalazi na trećem mjestu i ekipa koja je u prvom dijelu sezone nadigrala Dečić.  

-Dolazi nam u goste jako neugodna ekipa Arsenala, a njihov plasman na tabeli pokazuje da se radi o kvalitetnom rivalu. Imaju dosta dobrih pojedinaca i sigurno je da će nam biti teško. Uz to, teren će biti težak za igru nakon obilnih padavina i jednostavno moramo svih 90 minuta biti maksimalno skoncentrisani i disciplinovani. Naravno, naša želja je pobjeda i daćemo sve od sebe da osvojimo tri boda – dodao je Šofranac.

Sjutrašnji meč na stadionu OFK Titograda počinje u 18 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:39