Zajednički snimak / -FOTO: GLAVNI GRAD
16/11/2023 u 18:26 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sportski novinari CG bolji od Litvanaca

U predigri meča pod Goricom, sportski novinari Crne Gore na Stadionu malih sportova savladali novinarsku reprezentaciju Litvanije sa 4:0

Reprezentacija sportskih novinara Crne Gore napravila je odličnu uvertiru za meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Crne Gore i Litvanije.

U predigri meča pod Goricom, sportski novinari Crne Gore su danas na Stadionu malih sportova savladali novinarsku reprezentaciju Litvanije sa 4:0. Dvostruki strijelac za crnogorsku reprezentaciju bio je Miloš Antić, a po jedan gol su postigli Luka Ratković i Goran Radević.

image

Reprezentacija Crne Gore

-FOTO: GLAVNI GRAD

-Širiti vidike, upoznati nove kolege, održavati formu, to je suština sporta, ujedno i novinarstva. Zahvalnost za pomoć u organizaciji ove utakmice dugujemo Fudbalskom savezu Crne Gore i Glavnom gradu, rekao je kapiten crnogorske novinarske reprezentacije Uroš Radulović.

Na druženju posle završetka utakmice Litvanci su uputili zvaničan poziv reprezentaciji sportskih novinara Crne Gore za učešće na Evropskom prvenstvu za sportske novinare u mini fudbalu, koje će se polovinom septembra sledeće godine održati u Kaunasu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jun 2024 23:10