Дејан Станковић / - Фото: ФК Црвена звезда
18/05/2021 u 17:31 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Станковић на клупи Црвене звезде до 2024. године

Потписивањем уговора, управа београдског клуба наградила је стручњака за одличну сезону и тиме окончала медијске наводе о евентуалном преузимању Сампдорије

Дејан Станковић, проуджио је уговор и остаће на клупи Црвене звезде до 2024. године, потврдио је клуб са стадиона „Рајко Митић”.

Потписивањем уговора, управа београдског клуба наградила је стручњака за одличну сезону и тиме окончала медијске наводе о евентуалном преузимању Сампдорије.

Станковић jе на клупу Звезде сјео у децембру 2019. године и потписао уговор на 2,5 године, вриједан 480.000 еура, што је редуковано након испадања од Омоније и кризе изазване коронавирусом.

Незваничне информације ипак, истичу да ће новим уговором његова плата у будуће бити 600.000 еура. Легендарни фудбалер је као стратег Црвену звезду, до сада водио на 63 утакмице, на којима је остварио сјајан учинак, 50 побједа, девет ремија и четири пораза, а навијачи са поносом гледају на овогодишњи двомеч у Лиги Европе, у коме је Црвена звезда снажно пркосила много скупљој екипи Милана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:55