Дејан Станковић / - Фото: ФК Црвена звезда
27/08/2021 u 10:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Станковић: Нека дође Лацио

Ово је велики резултат, пласманом у Лигу Европе остварили смо реалан циљ. Може да се коментарише и дискутује, пети пут групна фаза, ове године је Лига Европе доста јача и честитам момцима, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после победе против Kлужа

Звезда је и у реваншу савладала Клуж (2:1) и пласирала се у групну фазу Лиге Европе.

- Задовољан сам приступом. Рекао сам и прије меча да не могу да размишљам о поразу, ишли смо на побједу, али могли смо да примимо гол из пенала. Хвала навијачима, превалили су велики пут, посебно хвала Драговићу и Дегенеку, показали су колико се воли клуб -  изјавио је Станковић на конференцији за медије.

Kапа доље играчима, понављам то, одиграли смо 13-14 утакмица у овој, како ми кажемо, Летњој лиги, додао је Звездин тренер.

- Још једна утакмица, па пауза. А онда идемо даље. Немам жеље на жријебу, ко год дође, али немам ништа против да буде Лацио. Ово је успјех, остало је надоградња, чека нас још најмање шест европских утакмица -  истакао је Станковић и додао да није размишљао о одласку и Звезде, могао је, али да није хтио јер му клуб много значи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 10:16