Dejan Stanković / - FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
24/08/2022 u 09:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Stanković: Posle velikih očekivanja dolazi veliko razočarenje

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su šokantno ostali bez plasmana u Ligu šampiona nakon što su u Beogradu odigrali 2:2 sa Makabijem iz Haife

U prvom meču izraelski tim slavio je 3:2, a Zvezda je bez plasmana ostala tako što je Milan Pavkov dao autogol u 90. minutu.

- Ogromna žal, neopisiva. Ovaj momenat je neopisiv. Propuštena prilika. Do tog gola u poslednjoj sekundi prvog poluvremena imali smo utakmicu kakvu smo spremali i zamislili. Sigurno je taj pogodak uticalo i u nastavku, ali sada analizirati… Do tog momenta imali smo utakmicu kakvu smo očekivali i zamislili. Golovi na vrijeme, odbranjen penal… Trebalo je da rešimo te lopte, imali smo i prinudne izmjene, a onda autogol u 90. minutu. Ne znam šta bih rekao, trenutno su pomiješane emocije - rekao je trener Zvezde Dejan Stanković, prenosi Sport klub.

U ovom trenutku ni plasman u Ligu Evrope nije utjeha…

- Posle velikih očekivanja dolazi veliko razočaranje. Ovakav stadion, navijači, ne pamtim tako nešto, bio sam srećan što sam sa momcima to mogao da doživim. Fudbal je nepredvidiv, detalji odlučuju. Ne znam da li dalje ide bolja ekipa, vjerovatno kompaktnija na kraju. Igraćemo Ligu Evope, jako takmičenje, nastavljamo naše prvenstvo koje vodi direktno u Ligu šampiona, ozbiljno takmičenje - naglasio je Stanković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 09:39