Dragan Stojković / EPA-EFE-FOTO: EPA/ANTONIO COTRIM
25/03/2023 u 08:28 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stojković: Bićemo spremni za Crnu Goru, nema izgovora

Selektor Srbije bio zadovoljan nakon meča sa Litvanijom

Srbija je savladala Litvaniju na startu kvalifikacija za EP 2024. godine (2:0).

Stekao se utisak da su "orlovi" igrali taman koliko je trebalo, kako bi se sačuvali za duel sa Crnom Gorom u ponedjeljak veče u Podgorici.

Selektor Dragan Stojković je bio zadovoljan, prije svega zbog pobjede svog tima.

"Zadovoljan sam! Znate, uvijek je prva utakmica najvažnija i u psihološkom smislu vrlo teška. Ako pitate bilo kog u Srbiji, svi kažu da je normalno da se pobijedi, ali treba pobijediti. Mislim da su momci odigrali onako rutinski rekao bih, potpuno smo zasluženo pobijedili i to je najvažnija stvar – da smo krenuli sa tri boda što je bilo u planu i drago mi je zbog toga“, naglasio je Stojković.

Već za tri dana ije novi meč i to mnogo zahtjevniji. 

„Moraćemo da budemo spremni. Tu nema izgovora. Generalno, raspored je takav da već za tri dana igramo utakmicu u Podgorici i vejrujem da ćemo biti spremni. Bilo je i nekih promjena u ekipi najviše iz razloga da bismo sačuvali energiju i svježinu koja će biti potrebna i to je to. U principu, bitno je da nema povreda i ono što mene posebno raduje je clean sheet ili u prevodu da nismo primili gol. To posebno uliva samopozdanje ekipi da vidi da može da odigra i na takav način", jasan je Stojković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:34