Pobjednici turnira u Ulcinju / -FOTO: TEKBOL SAVEZ CRNE GORE
28/05/2023 u 22:41 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stroj Lob pobjednik premijernog turnira sezone Crnogorske tekbol lige

Željko Janković i Veljko Ljumović pobijedili branioca titule u parovima, ekipu Kurjaka u finalu sa tri veoma uzbudljiva seta

Novoformirani dubl Stroj Lob pobjednik je premijernog turnira sezone Crnogorske tekbol lige na ulcinjskoj Maloj plaži. Tim, čiji su članovi najbolji igrač Crne Gore u pojedinačnoj konkurenciji za prošlu sezonu, Željko Janković i njegov partner Veljko Ljumović, pobijedio je branioca titule u parovima, ekipu Kurjaka u finalu sa tri veoma uzbudljiva seta. Tim Kurjaka, Marko Žarković i Andrija Jovanović pokazali su ponovo veliki kvalitet, ali su se Janković i Ljumović predstavili na sjajan način.

Stroj Lob je nagrađen i novčanom nagradom u iznosu od 400 eura, Kurjaci su stigli do novog finala, pripalo im je i 200, dok su polufinalisti, Shadows i Palestina osvojili po 100.

Premijerni turnir okupio je 24 ekipe koje su bile podijeljene u osam grupa, čiji su pobjednici igrali u četvrtfinalu. Prvi je turnir u Ulcinju, koji je uz tri stola koje su Opština i Turistička organizacija obezbijedile za Ulcinjane, postao je novi tekbol centar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 20:36