Luis Suares nosiće rozu ”devetku” / -FOTO: TWITTER/INTERMIAMICF
22/12/2023 u 19:42 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Suares želi titulu i na Floridi

Urugvajac potpisao jednogodišnji ugovor

Transfer koji je najavljen je ozvaničen - Luis Suares stigao je na Floridu i sa Interom iz Majamija potpisao jednogodišnji ugovor. 

Sjajni, 36-godišnji urugvajski napadač se tako u Interu priključio nekadašnjim saigračima iz Barselone, Leu Mesiju, Đordiju Albi i Serhiju Busketsu, sa kojima je igrao od 2014. do 2020.

- Ništa ljepše od igranja sa drugarima - objavili su na društvenoj mreži "X" Intera.

U prebogatoj karijeri Suares je u dva navrata igrao za urugvajski Nasional, holandske klubove Groningen i Ajaks, engleski Liverpul, španske klubove Barselonu i madridski Atletiko, kao i brazilski Gremio, iz kog je i stigao u Majami. I nada se još jednom trofeju na zalasku karijere.

- Veoma sam srećan i uzbuđen što ću prihvatiti ovaj novi izazov sa Interom iz Majamija. Jedva čekam da počnem, spreman sam da radim na tome da san o osvajanju titule sa još jednim klubom postane stvarnost. Optimista sam u pogledu toga šta možemo da postignemo zajedno. Daću sve od sebe da obradujem ove sjajne navijače o kojima sam toliko slušao dok nosim boje Inter Majamija. Radujem se ponovnom okupljanju sa sjajnim prijateljima i igračima. Takođe, nestrpljiv sam da upoznam svoje nove saigrače - rekao je Suares.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 01:29