Rovčanin i Mitrović / -FOTO: SUTJESKA
11/05/2023 u 12:16 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sutjeska i EPCG nastavljaju saradnju

Ugovor o sponzorstvu i u narednoj sezoni, a time i nastavak uspješne saradnje sa Elektroprivredom Crne Gore potpisali su izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin i predsjednik kluba dr Marko Mitrović

Elektroprivreda Crne Gore, najveća crnogorska kompanija, biće partner kluba i u narednoj sezoni

Ugovor o sponzorstvu i u narednoj sezoni, a time i nastavak uspješne saradnje sa Elektroprivredom Crne Gore potpisali su izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin i predsjednik kluba dr Marko Mitrović. Potpisivanje je organizovano na stadionu Kraj Bistrice.

Izvršni direktor Elektroprivrede, Nikola Rovčanin, izrazio je veliko zadovoljstvo zbog potpisivanja ovog ugovora. „Sutjeska je naš prvoligaš i naše opredjeljenje je da ime Elektroprivrede nosi jedan ovako uspješan klub na svojim dresovima i da kroz svoje uspjehe u sportu promoviše i našu kompaniju i naše projekte i sve ono što je važno i neophodno” – naglasio je Rovčanin.

Predsjednik Mitrović rekao je: “Elektroprivreda Crne Gore je partner našeg kluba dugi niz godina. Mi smo se trudili da to partnerstvo uvažavamo, cijenimo, njegujemo i poštujemo, a uvjereni smo da smo našim odgovornim odnosom prema zajednici i rezultatima u posljednjoj deceniji dali doprinos unapređenju razvoja sporta u Crnoj Gori i kao jedan od najboljih sportskih kolektiva u našoj zemlji zaslužili da stanemo rame uz rame sa najvećom crnogorskom kompanijom”.

Rovčanin je istakao i da Elektroprivreda Crne Gore posebnu pažnju poklanja društveno odgovornom poslovanju i daje veliki doprinos razvoju crnogorskog društva, te postavlja standarde kada je u pitanju ulaganje u opšte dobro.

Predsjednik Mitrović istakao je da je jedan od fokusa djelovanja UEFA u narednom period održivi razvoj. “Naš klub ima u planu da se pozicionira kao održiva cjelina u svim segmentima poslovanja. Od finansijske održivosti, kvalitetnog obrazovanja za mlade fudbalere, kvalitetne zdravstvene zaštite, saradnje sa relevantnim institucijama, do zaštite životne sredine i razvoja i implementacije zelene energije. S obzirom na to da je Elektroprivreda Crne Gore već proširila svoje aktivnosti ka razvoju obnovljivih izvora energije, sigurni smo da ćemo i na tom polju, u skorijem periodu, ostvariti saradnju i postaviti nove standarde u poslovanju sportskih klubova u našoj zemlji”.

Zahvaljujemo se Elektroprivredi Crne Gore na ukazanom povjerenju. Vjerujem da ćemo kroz odgovornost i rezultate opravdati partnerstvo, doprinijeti razvoju crnogorskog društva i dostojno predstavljati Nikšić i Crnu Goru širom Evrope.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. septembar 2023 04:47