Navijači Sutjeske / -FOTO: DEJAN PANIć
17/05/2024 u 16:20 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sutjeska kažnjena sa 17.000 eura, navijači ne mogu na četiri gostovanja

Disciplinska komisija FSCG kaznila je i Sutjesku, zbog propusta koje su napravili njihovi navijači – „vojvode“, na mečevima u prethodnim kolima

Fudbalskom klubu Sutjeska Meridianbet izrečena novčana kazna u iznosu od 3.500,00 eura zbog  nereda koje je izazvala organizovana navijačka grupa „Vojvode“ na način što su unijeli, a zatim zapalili pirotehnička sredstva tokom utakmice 30. kola Meridianbet 1. CFL između FK Arsenal – FK Sutjeska Meridianbet. Nikšićani su kažnjeni novčano i sa 5.000,00 eura zbog vrijeđanja protivnčkih igrača i gledalaca na nacionalnoj i vjerskoj osnovi od strane navijačke grupe „Vojvode“ na utakmici 30. kola Meridianbet 1. CFL između FK Arsenal – FK Sutjeska Meridianbet – kaže se u saopštenju Disciplinske komisije FSCG.

Ali, to nije sve kada su u pitanju novčane kazne izrečene Sutjesci.

-Na sjednici Disciplinske komisije FK Sutjeska Meridianbet izrečena je i novčana kazna u iznosu od 4.000,00 eura zbog  upotrebe pirotehničkih sredstava od strane navijačke grupe „Vojvode“ na utakmici 31. kola Meridianbet 1. CFL protiv Jedinstvo France. Uz to, Sutjesci je izrečena i novčana kazna u iznosu od 4.500,00 eura zbog  upotrebe pirotehničkih sredstava od strane organizovane grupe „Vojvode“ na utakmici 32.kola Meridianbet 1.CFL odigrane između Budućnosti i Sutjeske Meridianbet – objavljeno je na sajtu FSCG.

Na kraju, Nikšćaani će biti bez pomoći navijača na četiri naredna meča na strani.

- Komisija je FK Sutjeska Meridianbet izrekla disciplinsku mjera zabrana prisustva organizovanih navijača na četiri utakmice kada seniorski tim FK Sutjeska Meridianbet gostuje, koja se izdržava na prvenstvenim i kup utakmicama kojima rukovodi FSCG – saopštili su „disciplinci“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. jun 2024 16:15