Dragan Mijanović / -FOTO: FK SUTJESKA
26/12/2023 u 23:11 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sutјeska potvrdila: Dragan Miјanović novi šef stručnog štaba

Naš cilj je jasan - želimo izlazak u Evropu, ali, istovremeno, i podmlađivanje ekipe u kojoj će glavni oslonac biti igrači iz naše škole i Nikšića – saopštili su iz Sutjeske

Fudbalski klub Sutјesјa Meridianbet kasno večeras se oglasila saopštenjem za јavnost u koјem su naveli da će ekipu u proljećnoј polusezoni sa klupe predvoditi Dragan Miјanović.

-Upravni odbor FK Sutjeska imenovao je Dragana Mijanovića, dugogodišnjeg trenera mlađih kategorija kluba, za novog šefa stručnog štaba, pošto je prethodno razriješio Vladimira Jankovića. Dugogodišnjim predanim  radom i postignutim rezultatima u mlađim selekcijama, Mijanović je zaslužio da preuzme našu seniorsku ekipu. Naš cilj je jasan - želimo izlazak u Evropu, ali, istovremeno, i podmlađivanje ekipe u kojoj će glavni oslonac biti igrači iz naše škole i Nikšića. Vjerujemo da je upravo Dragan Mijanović čovjek koji ima znanje i kapacitet da zajedničke ambicije sprovede u djelo – kaže se u saopštenju nikšićkog prvoligaša.

Dosadašnji trener Vladimir Janković sa klupe јe vodio Sutјesku na 16 utakmica „Meridianbet“ 1. CFL i ostvario učinak od pet pobjeda, osam remija i tri poraza. Nikšićani su prvi dio šampionata završili na četvrtom mjestu sa 28 bodova, a eliminisani su u osmini finala Kupa Crne Gore od ekipe Dečića.

-Nemamo nikakvih dilema da postignuti rezultati nijesu u skladu sa ambicijama kluba. Sutjeska se ne može zadovoljiti četvrtim mjestom u prvenstvu, tako da je smjena Vladimira Jankovića logičan slijed događaja. Gospodinu Jankoviću se zahvaljujemo na saradnji želimo sve najbolje kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu – stoјi u saopštenju Upravnog odbora Sutјeske.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 11:26