Manojlović donio bod Arsenalu / -FOTO: WWW.FSCG.ME
01/04/2023 u 20:06 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sutjeska remizirala sa Arsenalom, Budućnost sama na čelu tabele

Bod Tivćanima u nadoknadi vremena donio Ćetko Manojlović

Iznenađenje kraj Bistrice. Sutjeska je protiv Arsenala odigrala samo 2:2, što je iskoristila Budućnost (danas ranije savladala Mornar) i nakon 27. kola se osamila na čelu tabele.

Tivćani su u 45. minutu poveli golom Hulijana Montenegra iz slobodnog udarca, a u nadoknadi prvog dijela susreta izjednačio je Vuk Striković. Na samom startu drugog poluvremena domaćin je ostao sa igračem manje (isključen Bilali), ali je i pored toga četa Nenada Brnovića u 63. minutu preko Sahlija uspjela da povede. Činilo se da Nikšićani i sa igračem manje mogu do trijumfa, međutim, u prvom minutu nadoknade vremena Ćetko Manojlović je nakon kornera Rudovića zakucao loptu glavom u mrežu za konačnih 2:2.

Rezultati: Budućnost – Mornar 2:0, Rudar – Jedinstvo Franca 1:2, Iskra – Petrovac 2:2, Dečić – Jezero 1:1, Sutjeska – Arsenal 2:2.

Tabela: Budućnost 52 (meč manje), Sutjeska 50, Petrovac 38, Arsenal 36, Dečić 35, Jedinstvo Franca 33, Mornar 31, Jezero 29, Iskra 26, Rudar 26.

Naredno kolo igra se već u srijedu, a sastaju se: Rudar – Jezero, Dečić – Mornar, Petrovac – Arsenal, Budućnost – Iskra, Sutjeska – Jedinstvo Franca.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 21:38