Nagrađeni igrači / -FOTO: DEJAN PANIć
26/05/2023 u 14:08 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tajron Konrad najbolji igrač lige

Sindikat profesionalnih fudbalera Crne Gore proglasio i idealni tim za sezonu 2022/23

Deseti put uzastopno, Sindikat profesionalnih fudbalera je organizovao svečanost proglašenja najboljeg tima i najboljeg igrača “Meridianbet” 1. CFL. U ovogodišnjem izboru je glasalo 182 fudbalera, što je najveća brojka do sada, a najviše glasova od strane kolega dobio je Tajron Konrad. Holanđanin u dresu Sutjeske je ove sezone briljirao, postigao je 26 golova i vodio je svoj tim do finala kupa i borbe za titulu, bukvalno do poslednjeg minuta. Zanimljivo je da je Konrad prvi stranac u istoriji ovog izbora koji je proglašen za najboljeg igrača Crnogorske lige.

 -Želio bih da se zahvalim svim igračima koji su glasali za mene. Hvala gradu u kojem igram, svojim saigračima i stručnom štabu, jer su mi pomogli da osvojim ovo priznanje - rekao je Konrad na svečanosti koja je organizovana u Podgorici.

Izabran je i najbolji tim “Meridianbet” 1. CFL za sezonu 2022/23, a ove sezone se dvanaest igrača našlo u idealnom timu, jer su dvojica defanzivaca dobili isti broj glasova. Dakle, u idealnih 12 nalaze se:  Vladan Giljen (Sutjeska), Dragan Grivić (Sutjeska), Andrija Ražnatović (Budućnost), Marko Simić (Budućnost), Marko Tući (Dečić), Vladan Adžić (Budućnost), Marko Matanović (Sutjeska), Novica Eraković (Sutjeska), Draško Božović (Dečić), Ivan Bulatović (Arsenal), Petar Grbić (Budućnost),  Tajron Konrad (Sutjeska).

Nagrade najboljima uručili su predsjednik Sindikata profesionalnih fudbalera Željko Janović, selektori A i mlade reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović i Nikola Rakojević, kao i naš proslavljeni igrač i trener Željko Petrović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 23:18