Zvezdan Terzić / Foto: FK Crvena zvezda
02/01/2024 u 19:36 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Terzić: Htio sam da dovedem Milivojevića i Maksimovića

ratimo i dalje, gledamo. Ali, nema kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore visokim zahtjevima Crvene zvezde - smatra generalni direktor crveno-belih

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kazao je u intervjuu za "Kurir" da neće u ovom prelaznom roku biti mnogo dolazaka iz kluba.

-Želimo da rasteretimo igrački kadar, ne treba nam toliko. Mnogo je kvalitetnih fudbalera, a ne mogu svi u startnih 11, niti mi želimo nezadovoljstvo u svlačionici. Hoćemo lijevog beka i jednog špica! Njemac Kaj Vagner bio je na pregovorima u Beogradu, vidjećemo šta će se dešavati u narednom periodu – rekao je Terzić.

Po njegovim riječima, Zvezda će uraditi sve da vrati domaće igrače koji nastupaju u inostranstvu.

-Razgovarali smo sa Nemanjom Maksimovićem, tada nije imao dobru poziciju u Hetafeu, htjeli smo da ga dovedemo. Ali, promijenila se situacija u Španiji i on je tamo ostao. Nema mnogo naših kvalitetnih igrača koji igraju. Srpski igrači nisu aktuelni u Evropi, nema ih. Pa, naša reprezentacija nema rješenje za desnog i lijevog beka.

Na pitanje da li je neko zanimljiv Zvezdi, generalni direktor crveno-belih je rekao:

-Ljetos sam hteo da dovedem Luku Milivojevića. Razgovarali smo u nekoliko navrata. Bio je moja želja, htio sam da bude lider, prava "šestica", komandant. Ali... Otišao je na drugu stranu. Maksimović i Milivojević su igrači koje smo htjeli da vratimo. Pratimo i dalje, gledamo. Ali, nema kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore visokim zahtjevima Crvene zvezde - smatra Terzić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 03:25