Звездан Терзић / - Фото: ФК Црвена звезда
07/10/2021 u 15:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Терзић: Партизан рекетира државу

Први човјек ФК Црвена звезда, Звездан Терзић, изнио је озбиљне оптужбе на рачун највећег ривала, ФК Партизан и њихове управе

- Из дана у дан видим да се користи иста матрица, јако ружна  да смо ми државни пројекат, а они жртве режима. То је велика лаж! Ја сам свједок и ко хоће реално да погледа, они са том причом су залудјели огромну већину Партизанове јавности, јер себе сматрају жртвом овог режима. То је алиби, на ружан начин злоупотребљавају и класично покушавају да рекетирају државу. То им успијева већ ево десет година. Том причом „ми смо жртве, ми смо жртве", они неуспјешни, траже кривца, не у себи него држави, као да хоће неко да их руши - рекао је Звездан Терзић за ТВ Панчево.

Кад је однос државе према највећим фудбалским клубовима у земљи, по Терзићевој тврдњи разлика не постоји:

- Причам са неким људима, мислио сам да су умјерени партизановци, али видим колико су острашћени и задојени том идејом. Одговорно тврдим да Звезда нема никакву већу помоћ од Партизана, то лако може да се провјери. Транспарентно послујемо, свако има увид у наше послова, на АПР се објављује наш извјештај. Функционишемо у бијелој зони, сива зона је нула. Надам се и Партизан исто. Виде се наши приливи, нас држава не финансира. Јако је то покварено од неких структура. Кажу: „Нас неко хоће да угаси, Партизан је жртва”. Ружно је, безобразно и некоректно. Тако рекетирају државу - додао је Терзић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 12:43