Звездан Терзић / - Фото: ФК Црвена звезда
01/03/2022 u 21:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Терзић: Појели смо Партизан, најбоља Звезда у последњих 30 година

Фудбалери Црвене звезде савладали су Партизан на свом терену са 2:0 у великом дербију српског фудбала одиграном у недјељу

Звезда се тако приближила Партизану на само два бода заостатка, а њен генерални директор Звездан Терзић блиста од среће.

- Никад нисам био мирниjи пред дерби него сада. То сам и рекао играчима дан пред утакмицу када сам их окупио. Рекао сам им оно што читава фудбалска Србиjа мисли: да никад у последњих 30 година ниjе била већа разлика у квалитету између Црвене звезде и Партизана. Рекао сам и да jе квалитет на њиховоj страни и да мораjу побиједити. То jе опште прихваћено мишљење, да Црвена звезда никад ниjе била jача у последњих 30 година - рекао је Терзић за телевизију К1 и додао:

- Ово jе jедан од наjбољих дербиjа у последње вријеме. Звезда не само да jе побиједила Партизан и узела три бода, већ jе то учинила доминантно. Мислим да смо их поjели, доминирали смо и држали конотролу над утакмицом, побједа се ниjе доводила у питање.

На питање да ли jе очекивао боље издање Партизана, Терзић jе дао сликовит одговор.

- Хаjде изађи у ринг са Таjсоном и нападаj. Немогуће jе. Звезда jе толико доминантна. Изашли смо храбро, често квалитет буде спутан нервозом због великог улога, а овдје jе стварно био велики улог.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 10:46