Maurisio Sari / EPA-EFE-FOTO: EPA/RICCARDO ANTIMIANI
23/03/2023 u 21:48 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Totenhem i Vest Hem žele Sarija

Trener Lacija zatražio sastanak sa predsjednikom Klaudijom Lotitom, kako bi razgovarali o budžetu i ambicijama za narednu sezonu

Maurisio Sari zatražio je hitan sastanak sa predsjednikom Lacija Klaudiom Lotitom, tražeći uvjeravanja u vezi sa budžetom za pojačanja za sljedeće ljeto i ambicijama koje će rimski klub imati.

Ovakav razvoj događaja dolazi samo nekoliko dana nakon velike pobjede u rimskom derbiju protiv Rome, nakon čega je Sari dobio dvije zanimljive ponude iz Premijer lige.

Totenhem i Vest Hem su klubovi koji su imali prvi kontakt sa bivšim menadžerom Čelsija, koji nije isključio mogućnost povratka u Premijer ligu.

Sari je, međutim, ostao maksimalno korektan, želeći da svom sadašnjem klubu da prednost u razgovorima.

Lotito je planirao da sačeka kraj sezone na sastanak sa trenerom da bi razgovarao o planovima za novi šampionat, čekajući da vidi da li će se tim plasirati u Ligu šampiona.

Međutim, Sari mnogo brže traži odgovore, tako da će, ukoliko ne nađe zajednički jezik, nastaviti pregovore sa londonskim timovima, koji ga naravno neće čekati do jula i u međuvremenu će dovesti nove trenere.

Italijanski mediji tvrde da je iskusni trener već nekoliko mjeseci u ratu sa sportskim direktorom Iglijem Tareom, zbog čega traži sastanak sa Lotitom kako bi potvrdio želju da napusti "Olimpiko".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:35