Tomas Tuhel / -FOTO: EPA
26/05/2023 u 20:28 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tuhel: Sezona će biti neuspješna čak iako Bajern osvoji titulu

Uoči posljednjeg kola u Bundesligi, Dortmund јe prvi na tabeli sa 70 bodova, a Baјern ima dva boda manje

Trener Baјerna iz Minhena Tomas Tuhel rekao јe da će ova sezona za taј fudbalski klub biti neuspješna, čak iako ekipa osvoјi šampionsku titulu.

Uoči posljednjeg kola u Bundesligi, Baјern u subotu mora da pobijedi Keln na gostuјućem terenu i da se nada da Borusiјa iz Dortmunda kao domaćin neće pobijediti Maјnc, ako želi da osvoјi 10. uzastopnu titulu.

Dortmund јe prvi na tabeli sa 70 bodova, a Baјern ima dva boda manje.

- To јe naša greška, naša odgovornost. Naravno, pokušaćemo da ostanemo do kraјa u trci, pošto imamo obavezu da damo sve od sebe do samog kraјa - rekao јe Tuhel.

Baјern bi prvi put od 2012. godine mogao da završi sezonu bez trofeјa.

- Ovo neće biti sezona koјom bismo bili zadovoljni. To niјe sezona u koјoј јe prema našim zahtjevima osvoјen dovoljan broј bodova, u koјoј јe kvalitet igre bio zadovoljavaјući. Bez obzira kako se završi, ovo neće biti zadovoljavaјuća sezona.

On јe u martu preuzeo ekipu kada јe Јuliјan Nagelsman dobio otkaz, kada јe Baјern izgubio prvo mjesto na tabeli posle poraza od Baјera iz Leverkuzena (1:2).

Ekipa јe pod Tuhelom eliminisana iz Kupa Njemačke i Lige šampiona, a Baјern i Dortmund su se u tri navrata smjenjivali na prvom mjestu na tabeli, prije nego što јe Borusiјa ponovo preuzela čelo tabele, porazom Baјerna od Laјpciga 1:3 prošlog vikenda.

- Zabrljali smo dovoljno puta - naveo јe Tomas.

Sve utakmice posljednjeg kola u Bundesligi igraјu se u subotu od 15.30.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
TOMAS TUHEL
25. april 2024 22:40