Helena Božić / -FOTO: FSCG
21/09/2023 u 22:21 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Turbulentno putovanje naših fudbalerki do Farskih Ostrva - stresa nije falilo

Naša ekspedicija imala dosta problema do odredišta, na koje je stigla večeras oko 21 sat

Premiјerna Liga naciјa za žene, za fudbalsku reprezentaciјu Crne Gore, počinje sjutra uveče. Izabranice selektora Mirka Marića gostuјu u Toršavnu selekciјi Farskih Ostrva, protiv koјih će probati da se domognu i prvih bodova u grupi. Za „crvene“ naјveći problem može da predstavlja umor, јer su zbog lošeg vremena na sјeveru Evrope imali dosta problema u putovanju. Nakon dolaska u Kopenhagen, poletjele su ka Farskim Ostrvima, ali su zbog lošeg vremena morali da produže let do Norveške. Nakon što se vrijeme malo stabilozovalo, put je nastavljen i tek večeras oko 21 sat naša ekspedicija je stigla na sami sjever Evrope.

-Prvo bih rekla, hvala Bogu sletjeli smo.Postojali su problemi u vezi samog dolaskom na ostrvo od kašnjenja leta, pa do slijetanja. Stresa nije falilo, jos jednom Bogu hvala sve je prošlo kako treba. Put je iza nas, trebamo se fokusirati na razlog dolaska, odmoriti se fizički i psihicki. Sa mnogo strpljenja, rada i truda dočekale smo Ligu nacija. Ostalo je još da izađemo na teren i pokažemo odakle dolazimo – kazala je za „Dan“ Helena Božić.

Kada je riječ o večerašnjem rivalu, Božićeva je rekla da ih respektuje, ali da se nada dobrom rezultatu.

-Odgledale smo snimke, riječ je o agresivnoj selekciji. Ali, mislim da smo zrelija ekipa u odnosu na prethodnu utakmicu sa njima. Optimista sam u životu, kao i u sjutrasnjem duelu - poručila je Helena.

Utakmica između Farskih Ostrva i Crne Gore igra se sjutra uveče od 19 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 18:21