Pavićević u društvu Komisije / -FOTO: FSCG
02/02/2024 u 13:06 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UEFA Pro licenca za Sava Pavićevića

Nekadašnji crnogorski reprezentativac odbranio diplomski rad na temu „Analiza rada, menadžmenta, organizacije, stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu FK Budućnost“

Centar za edukaciju trenera FSCG saopštio je danas da je Savo Pavićević uspješno odbranio diplomski rad i time stekao zvanje trenera sa UEFA Pro licencom.

Nekadašnji crnogorski reprezentativac stažiranje je odradio u Budućnosti i odbranio diplomski rad na temu „Analiza rada, menadžmenta, organizacije, stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu FK Budućnost“. Pavićević je diplomski rad odbranio pred komisijom u sastavu dr Niko Raičković, Mojaš Radonjić, Miodrag Džudović i Boris Ljutica.

-Kao i prethodni kandidati četvrte generacije UEFA Pro licence koji su uspješno odbranili diplomski rad, Pavićević je ispit polagao iz dva dijela, praktičnog i teorijskog. Praktični dio sastojao se od organizacije korektivnog treninga iz analize utakmice ili skautinga budućeg protivnika, dok je teorijski dio prezentacija sedmodnevnog stažiranja u klubu – saopšteno je iz FSCG.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:44