Predsjednik Partizana Milorad Vučelić / Foto: WWW.PARTIZAN.RS
30/03/2023 u 18:36 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vandredna Skupština FK Partizan zakazana za sjutra

Crno-beli u jednoj od najvećih kriza u istoriji kluba

Fudbalski klub Partizan se nalazi u velikoj krizi. Crno-beli su treći na tabeli, a četiri godine nisu osvojili nijedan trofej... Jasno da su klubu iz Humske neophodne promjene na svim nivoima, a prema pisanju „Telegrafa“, vanredna sjednica Skupštine kluba trebalo bi da se održi sjutra.

Na sjednici bi trebalo da se raspravlja o aktuelnoj teškoj situaciji u kojoj se klub nalazi. Ali, nisu samo rezultati problem Partizana. Beograđani se nalaze u teškoj finansijskoj situaciji, postoje i poreski dugovi, a danas će i revizori provjeravati papire, jer od toga zavisi hoće li klub dobiti licencu za nastup na međunarodnoj sceni.

Prema tim navodima predsjednik Partizana Milorad Vučelić trebalo je sredinom ove sedmice da se sastane sa čelnim ljudima u državi kako bi pokušao da dobije novu finansijsku podršku u rješavanju ovog problema, ali nije poznato da li je došlo do dogovora.

U svakom slučaju, revolt navijača je prisutan i oni traže hitne ostavke svih u klubu. Da li će do toga doći pokazaće naredni dani.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 10:15