Miloš Vazura / -FOTO: PRINTSCREEN
22/05/2023 u 19:36 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vazura: Niko u „Zemunelo“ ne može bez dozvole

Kada je riječ o stadionu, tu nikom nije zabranjen ulaz – tvrdi direktor Partizana

Čelni ljudi Partizana odlučili su danas da trojici svojih bivših igrača Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću zabrane pristup trening centra Zemunelo, kao i ulazak u službene prostorije na stadionu u Humskoj. Igrači su potvrdili ove navode, a nakon njih se oglasio i direktor crno-belih Miloš Vazura, koje za „Informer“ rekao:

-Niko ko nije pod ugovorom sa Partizanom ne može da koristi usluge Teleoptika bez znanja kluba. Ivan Obradović je pokušao da uđe u klub bez ičijeg znanja i to mu nije dozvoljeno. Nije razlog činjenica da su njih trojica tužila klub prije dobijanja evropske licence, već se radi o principu koji važi za sve. Igrači su navikli da koriste Teleoptik kako im se prohte i kad nisu pod ugovorom sa Partizanom. Obradović je znao da uđe kad se završi trening i da ide u teretanu kada niko ne vidi. Kada je riječ o stadionu, tu nikom nije zabranjen ulaz, ali niko od njih na stadion nije došao -  rekao je Vazura.

Direktor Partizana je potom rekao da su ovoj trojici igrača isplaćena sva dugovanja.

-Lazar je dobio 450.000 eura, Jojić 260.000, a Ivan Obradović 80.000. Ne duguje im se više ništa. Blokirali su bili klub, a onda završili svaki kontakt sa ljudima iz kluba – istakao je Vazura.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:30