Марко Вешовић / -Фото: ФСЦГ
25/03/2022 u 19:59 h
Д.П.Д.П.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вешовић: Јефтино смо примили гол

Он је пропустио меч у Јеревану

Марко Вешовић је пропустио дуел са Јерменијом, али је сусрет на "Република" стадиону пратио уз ТВ екране. Дан након тог меча, Вешовић је новинарима рекао да има доста ствари које треба поправити.

-Jефтино смо примили гол, а мислим да жеља и мотив када играмо за репрезентациjу не смиjе да фали, без обзира да ли се ради о приjатељскоj или такмичарскоj утакмици. Али, прва утакмица jе у години, имали смо доста кадровских проблема, а шансу су добили неки нови момци да се покажу. Не треба узимати за зло неке грешке или неке стварио коjе се могу исправити. На томе ћемо радити до старта Лиге нациjа, како бисмо то отклонили – рекао jе Марко Вешовић.

Следећи ривал је Грчка, некадашњи европски првак.

-Имамо шансу да поправимо утисак и сигуран сам да ће тако да буде. Враћаjу се и важни играчи и сигуран сам да ће наша партиjа, мотивациjа и залагање бити на много већем нивоу.

Побjеде неопходне, а у последњих 11 мечева Црна Гора има само jедан тријумф.

-Нама тих побjеда фали у приjатељским утакмицама и против Грка имамо шансу да то исправимо. Видjели сте да смо у прошлим квалификациjама играли против много jачих селекциjа, гдjе смо остављали срце на терену, а стадион нам jе аплаудирао и након меча са Летониjом, иако нисмо освоjили три бода.

Од доласка селектора Радуловића, Црна Гора игра са три централна бека.

-Играмо ту формациjу, али све то зависи од противника и тренутне ситуациjе. Мени формациjа са три централна бека одговара, иако jе она тешка за играње. Могу да покажем потенциjал у томе и задовољан сам како то функционише - рекао је Марко Вешовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 11:29