Жесток обрачун фудбалера / - Фото: Принтскрин
10/03/2022 u 15:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Брутална туча фудбалера у нижој српској лиги, нокаути као на бокс мечу

Последњих дана свједоци смо да је све више инцидената на фудбалским утакмицама, како међу фудбалерима, тако и међу навијачима

Још један инцидент догодио се на фудбалској утакмици, овог пута у Србији и то у једном нижелигашком рангу на утакмици Мачванске окружне лиге у Малом Зворнику између домаћег Jединства и Слоге из Липничког шора.

Наиме, у 76. минуту утакмице Jединство jе постигло гол из слободног ударца, а том приликом jедан од играча домаћег састава намјерно jе ударио у стомак противничког фудбалера коjи jе стаjао у “живом зиду”.

Тада jе настао инцидент, пошто су се фудбалери Слоге окомили на виновника инцидента. Наjприје се створила велика гужва, а када су страсти почеле да се смируjу, услиједио jе сукоб на центру игралишта у коме су учествовала два играча, да би потом jедан гледалац прескочио ограду и песницом нокаутирао играча Слоге.

Нису хтјели да опросте гости овакав преступ, па су “одговорили” фудбалери Слоге коjи су се устремили према истом навиjачу, услиједила jе жестока размјена удараца и буквално се ниjе знало ко кога удара. На сву срећу, ситуациjе се убрзо примирила, туча jе заустављена, али меч ниjе настављен и актери су послати у свлачионицу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 15:37