Патрик Вијера представљен у Јужном Лондону / - ФБ: Кристал Палас
04/07/2021 u 17:34 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вијера преузео Кристал Палас

Управа Паласа, одлучила је да коначно нешто промијени и да не продужи уговор са Хоџсоном који је био најстарији менаџер у Премијер лиги до ове сезоне

Патрик Виjера jе нови менаџер Кристал Паласа гдје ће замијенити Роjа Хоџсона, а уговор jе потписан до 2024. године.

Ову информацију прво је објавио увијек добро обавијештени италијански новинар Фабрицио Романо, што је убрзо потврдио на друштвеним мрежама и лондонски клуб. Управа Паласа, одлучила је да коначно нешто промијени и да не продужи уговор са Хоџсоном који је био најстарији менаџер у Премијер лиги до ове сезоне.

Ово ће бити повратак Вијере у Премијер лигу, у којој је стекао име као фудбалер Арсенала и Манчестер Ситија. Француз је истакао да је узбуђен што ће имати прилику да се врати у Премиjер лигу и да води велики клуб са којим ће започети ново поглавље. – Оваj проjекат ми jе занимљив, причао сам са члановима управе о амбициjама и плановима за клуб. Он има сjаjне темеље после много година у Премиjер лиги и надам се да ћемо наставити са напредовањем – поручио jе Виjера.

Вијера је у каријери наступао за Кан, Милан, Арсенал, Јувентус, Интер и Манчестер Сити. У тренерској каријери радио је у Њујорк Ситију и Ници.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 03:17