Viktor Đukanović / - FOTO: HAMMARBYFOTBOLL.SE/G40 STUDIO
06/01/2023 u 13:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Viktor Đukanović napustio Budućnost i pojačao Hamarbi!

Sada je zvanično – daroviti 18-godišnji ofanzivac Viktor Đukanović je napustio Budućnost i postao je novi fudbaler Hamarbija

Supertalentovani Đukanović je sa velikanom iz Švedske dogovorio petogodišnju saradnju (do 2027. godine), a za podgorički tim je debitovao sa nešto više od 16 godina (i na debiju je poentirao protiv Bokelja) i na ravno 90 utakmica je postigao 19 golova.

Viktor je u Hamarbi došao kao igrač koji ima i iskustva, ali i nevjerovatan potencijal za napredak.

Prije Đukanovića, klub je razvio i prodao Lazara Mijovića i Stefana Milića, a i ubuduće će se oslanjati na mlade snage.

Đukanović koji je sa svega 18 godina igrao za sve reprezentativne kategorije naše zemlje (ljetos debitovao za A selekciju) je napustio Budućnost sa tri trofeja (titula i dva Kupa), njegovo mjesto u prvom timu je zauzeo 16-godišnji brat Stefan koji igra u veznom redu, a Hamarbi je svjestan kakvog je igrača dobio.

- Viktor može da igra i krilnog i centralnog napadača, sjajan je u igri "jedan na jedan", želi loptu i ne bježi od odgovornosti. Doveli smo jednog od najboljih i najtraženijih igrača na Balkanu, kojeg su pratili mnogi veliki evropski timovi - rekao je sportski direktor Hamarbija Jesper Janson, nakon što je taj klub obavijestio javnost da je Nikšićanin potpisao ugovor do 2027. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 20:06