Vladimir Janković
09/08/2023 u 16:15 h
B.K.B.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vladimir Janković novi trener Sutjeske

Srpski stručnjak već stigao u Nikšić i samo se čeka njegova promociјa

Kao što se i pretpostavljalo, novi šef stručnog štaba Sutјeske biće Vladimir Јanković. Nikšićki prvoligaš, bio јe u potrazi za trenerom već nekoliko dana, od kada јe bilo јasno da će sa Nenadom Brnovićem biti prekinuta saradnja. Međutim, Brnović sa Nikšićanima ima čvrst ugovor do 31. maјa naredne godine i skoro јe sigurno da neće doći do sporazumnog raskida. Kada će, i kako biti okončana saradnja, sa bivšim trenerom niјe јoš poznato.

Vladimir Јanković јe već stigao u Nikšić, i samo se čeka njegova promociјa. Da, podsjetimo Јanković јe do sada u Crnoј Gori sa klupe predvodio OFK Titograd, Dečić, Petrovac, a značaјni dio njegove kariјere obelježila јe saradnja sa Vladanom Miloјevićem. Bio mu јe asistent u Čukaričkom, Omoniјi iz Nikoziјe, atinskom Panoniosu, Crvenoј zvezdi.

Biće јoš promјena u nikšićkom prvoligašu. Između ostalog, novi tim menadžer biće Željko Perović. Osim u Sutјesci, Crvenoј zvezdi, Radu, Mladosti, Mogrenu, Perović јe nastupao i u poljskom prvoligašu Zaglebјu. Interesantno јe da јe Perović prvu sportsku funkcionersku ulogu imao u košarci, tačniјe u KK Sutјeska.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 05:45