Barak Bahar / -FOTO: FSCG
26/11/2023 u 10:33 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vranješ: Baraka Bahara čeka "metla"

Defanzivac Čukaričkog kaže da Izraelac ne vodi treninge već ih gleda na kamerama iz kancelarije

Iskusni defanzivac Ognjen Vranješ, ove sezone fudbaler Čukaričkog, nije oduševljen radom izraelskog trenera Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi!

Gostujući u jednom podkasti nekadašnji štoper Crvene zvezde ispričao je kako Izraelca čeka metla, zbog načina na koji radi u aktuelnom srpskom šampionu i učesniku grupne faze Lige šampiona ove sezone.

Vranješ je otkrio detalje tokom razgovora u "Psihokastu", gdje mu je domaćin bio jedan od najpopularnijih MMA boraca regiona Vaso Bakočević.

Tom prilikom je Ognjen ispričao kako Baharov pristup nije dobar i kako ne može da se postigne rezultat ukoliko je trener, odnosno menadžer, toliko distanciran od ekipe!

"Mislim da je upropastio ekipu ovaj trener, Izraelac. Ne može, brate, kažu ljudi da on ne vodi treninge, pomoćnici vode, a on sjedi gore u kancelariji i gleda na kamerama trening. Nema odnos sa igračima, a čim nemaš taj odnos sa igračima, to ti je metla. Samo je pitanje koliko će da te trpe. Nema tu uspjeha. Nema... Moraš da budeš 300 odsto u tome i samo tako može da se napravi uspjeh", rekao je Vranješ.

Ognjen Vranješ je svojevremeno nastupao za Crvenu zvezdu.

Na početku profesionalne karijere iz banjalučkog Borca preselio se u Beograd. 

Dvije godine je bio fudbaler Zvezde, ali je u tom periodu išao na pozajmice u Napredak iz Kruševca i Šerif iz Tiraspolja.

Uslijedila je njegova internacionalna karijera tokom koje je igrao za Krasnodar, Spartak Vladikavkaz, Elazigspor, Gazijantep, Sporting Hihon, Tom iz Tomska, atinski AEK, Anderleht, ponovo Aek, Šarloa, još jednom AEK i Hatajspor prije nego što se vratio u Srbiju.

Dres Čukaričkog obukao je tokom ljeta 2023. godine, nakon što se nedeljama pričalo o dolasku u Partizanu. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 06:18