Реизбор Вучелића / - фото: ФСЦГ
20/05/2021 u 16:49 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучелић још четири године предсједник Удружења клубова ФСЦГ Центар

На турбулентној изборној скупштини Вјекослав Дукић изнио низ замјерки на претходни рад Вучелића и казао да он не може поново бити кандидат. Вучелић тврди да нема конфликта интереса у његовој кандидатури

Владан Вучелић ће и наредне четири године бити на челу Удружења клубова ФСЦГ Центар.

То је епилог турбулентне изборне скупштине.

Досадашњи предсjедник добио jе повjерење већине присустних делегата - за jе гласало 28 делегата, четири jе било уздржано, а четворица против.

Вjекослав Дукић jе добио четири гласа.

Као што смо раније писали, уочи самог почетка сjеднице, Дукић jе тражио риjеч, а том приликом jе поновио да кандидатура Вучелића ниjе легитимна.

- Не можете бити кандидат, вршили сте претходних дана, а и уочи саме сjеднице притисак на делегате... Куповали  сте делегате, поjедини су по неколико пута миjењали делегате. Да ли jе ово политичка или спортска скупштина? Колико сте пута за четири године били у канцелариjи региjе? До кад мислите да се овако понашате? - питао је Дукић.

Настала jе гужва, укључио се Деjан Савићевић.

Први човјек Фудбалског савеза Црне Горе је показивао документ који наводно доказује да Вучелић може да буде кандидат.

Потом се укључио и Драган Миjановић, желећи да се обрачуна са Дукићем.

Улетjело jе послије обезбjеђење, страсти су се мало смирилие, а онда jе Дукић напустио сjедницу.

За њим су отишла још четири делегата, а сjедница jе настављена по дневном реду коjи jе направљен.

Прво, желио бих да одговорим Вjекославу Дукићу и кажем да у удружење клубова ФСЦГ - Центар нисам долазио из здравствених разлога. Али, пробао сам уз своjе сараднике да квалитетно све одрадим. Желио бих да се захвалим свима на сарадњи, посебно клубовима, jер су они покретач свега. Када jе у питању моjа  кандидатура, нема никаквог конфликта интереса, а о одлуци Управе за спорт и младе jавности ћу се обратити након избора – рекао jе Вучелић након реизбора и потом у свом експозеу изнио шта jе урађено и шта ће бити урађено.

Након избора, Вучелић jе предложио ИО, а у њему су: Никола Прентић, Блажо Шарановић, Веселин Шипчић, Марко Цамаj, Зоран Милашевић, Славиша Ђурковић, Миленко Мараш и Дарко Мугоша.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:52