Фото: ФК Будућност
08/06/2021 u 18:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић: Хвала ти Будућности

Памтићу годину јер смо освојили дуплу круну, а од првог дана сам одлично прихваћен од свих у клубу и захвалио бих се свима, поручио је Вучић

ФК  Будућност и лијеви бек Марко Вучић су имали кракторочну и лијепу сарадњу, али томе је дошао крај.

Двадесетчетворогодишњи Никшићанин је крајем септембра стигао као слободан играч да замијени повријеђеног Немању Секулића, а до краја перфекте сезоне за “плаве” је постао репрезентативац Црне Горе и окитио се дуплом круном.

-Памтићу годину јер смо освојили дуплу круну, а од првог дана сам одлично прихваћен од свих у клубу и захвалио бих се свима - управи, стручном штабу, играчима… - на предивној сарадњи”- поручио је Вучић.

-Као сваки професионалац давао сам свој максимум на свакој утакмици. Клуб ми је наравно много помогао, надам се да сам и ја њему. Будућности ћу увијек бити захвалан на предивних 10 мјесеци које сам провео у клубу-поручио је Вучић.

-Марку желимо све најбоље у наставку каријере, а за позицију лијевог бека у наредној сезони конкурисаће опорављени Немања Секулић, те Андрија Ражнатовић као бонус играч који се ротирао са Вучићем, као и повратник са позајмице из Језера Петар Вуковић, који је такође бонус играч-навели су из ФК Будућност.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 04:10