foto: FK Mornar / - FOTO: FK MORNAR
30/12/2022 u 20:53 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vukčević napustio Mornar: Mladi golman traži novi klub

Razlog za napuštanje ekipe, je kako je Vukčević istakao za "Dan", neslaganje sa upravom i stručnim štabom

Nakon dvije godine boravka u barskom Mornaru, mladi čuvar mreže Stojan Cole Vukčević napustio je crnogorskog prvoligaša i slobodan je u izboru nove sredine. Razlog za napuštanje ekipe, je kako je Vukčević istakao za "Dan", neslaganje sa upravom i stručnim štabom.

- Nakon dvije godine provedene u Mornaru,došao je trenutak da se rastanem sa klubom u kom sam stekao veliki broj prijatelja i trudiću se da pamtim samo lijepe stvari. Na kraju ipak nisam uspio da nadjem zajednički jezik sa stručnimnim štabom i upravom za koje smatram da nisu na pravi način cijenili moj trud i dobre odbrane predhodnih sezona i samim tim se ponasali krajnje neprofesionalno - naveo je Vukčević.

image

foto: FK Mornar

- FOTO: FK MORNAR

On se zahvalio doskorašnjim saigračima na svemu i poručio da se nada da će uspjeti da ostvare cilj, jer su to i zaslužili.

Vukčević je sada slobodan igrač, ali to bi uskoro moglo da se promijeni, s obzirom da je u prvom dijelu sezone dva puta biran u idealni tim kola elitnog fudbalskog takmicenja u Crnoj Gori.

- Što se moje karijere tiče sada sam slobodan igrač, ali se nadam da ću uskoro pronaći novi klub i da ću svoju karijeru nastaviti na pravi način. Već imam par ponuda, koje ću dobro razmotriti i donijeti pravu odluku o nastavku svoje karijere - zaključio je Vukčević.

U dosadašnjoj karijeri osim Mornara, nastupao je za Drezgu i Kom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:16