Добио повјерење - Макс Килман (Вулверхемптон) / - Фото: GETTY IMAGES
20/09/2021 u 17:28 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вулверхемптон покренуо музичку продукцијску кућу

„Wolves Records” jе jединствени проjекат, а у клубу се надаjу да ће успјети да на наjбољи начин споjе двије страсти, фудбал и музику

Премијерлигашка екипа Вулверхемптон Вондерерси покренули су музичку продукциjску кућу, преноси Спортклуб.

Фудбалски клуб из околине Бирмингема, остварио jе сарадњу са „Warner Music UK Alternativ Distribution Alliance”, награђиваном музичком продукциjском кућом са коjом покреће своj музички бренд.

„Wolves Records” jе jединствени проjекат, а у клубу се надаjу да ће успјети да на наjбољи начин споjе двије страсти, фудбал и музику.

Како jе наведено у саопштењу, жеља им jе да млади умјетници добиjу ширу публику кроз присуство Вулверхемптона у Премиjер лиги са jедне стране и кроз маркетинг мрежу коjу има АДА.

Позив да пошаљу своjе радове већ jе упућен локалним, али и интернационалним, младим умјетницима, бендовима и продуцентима.

– Вулвс рекордс jе амбициозан и напредан проjекат на коме радимо већ неко вријеме, и изузетно смо задовољни што jе коначно дошао моменат да ову вијест обjавимо у jавности. Броjни искусни професионалци из света музике биће на располагању младим талентима на њиховом путу ка успјеху. Наши навиjачи знаjу да jе jедан од наших циљева у клубу увијек био да развиjамо клуб на различите начине, да посао и пословне идеjе ширимо те да и на таj начин подржавамо континуирани успјех клуба – рекао jе генерални менаџер за маркетинг Вулверхемптона Расел Џонс.

Ово ниjе први „излет” Вулверхемптона у бизнис свијет ван фудбала jер већ успјешно послуjу у свијету еСпорта и моде.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:04