Велизар Јанкетић / - фото: ФК Будућност
07/06/2021 u 15:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Зарубица: Исписали смо историју Будућности

Јанкетић: Могао сам још више да покажем да сам добио већу минутажу. Јеврић: Плаво-бијелима желим срећу у Европи

Деjан Зарубица, Велизар Jанкетић и Немања Jеврић су званично раздужили плаво-бијелу опрему.

Двадесетосмогодишњи нападач напушта Подгорицу након двиjе и по године, током које је освоjио четири трофеjа (по двиjе титуле у првенству и Купу)

Зарубица је плаво-бијели дрес носио на 65 утакмица и постигао 17 голова.

Двиjе и по године ћу памтити по нечему што jе остало записано у историjи Будућности. Освоjио сам четири трофеjа са екипом. То је изванредан учинак jедне генерациjе коjа ће сигурно остати упамћена по рекордима и историjскоj дуплоj круни. Поносан сам на то, као и на укупан учинак за вриjеме проведено у клубу – рекао jе Деjан Зарубица за званични сајт Будућности.

Jанкетић се прошлог љета вратио у матични клуб како би остварио дjечачке снове.

–  Годину у наjдражем дресу ћу памтити по дуплоj круни, а то jе био jедан од разлога што сам дошао у клуб. Памтићу jе по свакоj побjеди, сваком лиjепом и мање лиjепом тренутку, сваком минуту и сату проведеном у плаво-биjелоj опреми – поручио jе двадесетчетворогодишњи везиста.

Јанкетић је у другом мандату у Будућности уписао 17 наступа и jедан гол.

Нисам добио простора колико сам мислио да ћу добити. Знам да бих своjим играма показао колико вриjедим. Остаjе жал за тим, али свака утакмица у дресу Будућности ми jе много значила. Будућност ће увиjек за мене да буде клуб коjи ћу стављати испред свега осталог. Дуплом круном сам испунио снове, а то су Будућност као клуб, Подгорица као град и „варвари” као навиjачи заслужили – поручио је Јанкетић

Јеврић је био трећи голман.

Будућност jе велики клуб, сви су jедна велика породица – од играча, управе до навиjача. Било ми jе задовољство играти у таквоj атмосфери и амбиjенту. Част jе бити дио генерациjе коjа jе исписала историjу. Упознао сам добре спортисте и jош боље људе. Желим саиграчима срећу у Европи и домаћем првенству, а сигурно jе да ћу се од срца радовати свим успjесима Будућности – закључио је Јеврић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 21:26