/ -FOTO: FSS
19/03/2024 u 23:06 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zdjelar: Presrećan sam što sam u reprezentaciji

Srbija u četvrtak u Moskvi igra protiv Rusije

Fudbaler moskovskog CSKA Saša Zdjelar rekao je da mu je drago što je ponovo u nacionalnom timu Srbije i dodao da želi da pokaže selektoru Draganu Stojkoviću da mu je mesto u nacionalnom timu.

-Drago mi je je da sam ponovo ovdje, veliko je zadovoljstvo i privilegija biti u reprezentaciji posle dugo vremena. Dugo nisam bio u reprezentaciji, sugurno da želim da pokažem selektoru da mi je mjesto ovdje. Igram u CSKA i nadam se da ću opravdati očekivanja - rekao je Zdjelar, a prenosi Fudbalski savez Srbije.

Zdjelar je dio tima Srbije koji se priprema za dvije prijateljske utakmice - protiv Rusije u Moskvi i protiv Kipra u Larnaki. On je naveo da će, prema informacijama koje ima, tribine stadiona Dinama u Moskvi biti ispunjene do poslednjeg mjesta u duelu koji se igra 21. marta.

-Mnogo naših ljudi koji žive u Moskvi žele da dočekaju našu reprezentaciju, pitali su me za karte, ali to je sada nemoguća misija.

U ruskoj selekciji su i trojica igrača iz CSKA, a Zdjelar je naveo da je razgovarao sa njima o predstojećem meču.

-Malo smo se šalili, pogotovo ja sa štoperom, a sve zbog onoga što ga očekuje sa Mitrovićem. Ne bih voleo da sam u njegovoj koži. On je igrao u Beogradu kada smo ih pobijedili 5:0. Osjetio je Mitrovu snagu dobro. Sve su to neke naše interne šale. Mnogo nas poštuju, prate igre naših igrača u evropskim ligama, imaće veliki motiv, sigurno da 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:00