Фудбалерке У - 15 / - М. Нововић
16/08/2021 u 12:37 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Женска фудбалска селекција У-15 у кампу у Беранама

Одрађено је све што је за овај период било планирано, уз одличне услове и домаћинство ФК Беране, каже селектор, додајући да су радили на терену са вјештачком травиом и градском стадиону и да је свих 25 фудбалерки показало своје знање и радиле максимално мотивисане и жељне усвајања нових фудбалских знањ

Пет дана на кампу јеу Беранама је провела женска фудбалска селекција Црне Горе У-15, предвођена селектором Батом Марићем. Одрађено је све што је за овај период било планирано, уз одличне услове и домаћинство ФК Беране, каже селектор, додајући да су радили на терену са вјештачком травиом и градском стадиону и да је свих 25 фудбалерки показало своје знање и радиле максимално мотивисане и жељне усвајања нових фудбалских знања.

-Неке су први пут на оваквим окупљањима а неке имају искуство из репрезентативних селекција.Уводимо их у прави рад, усмјеравамо на прави фудбал. Право је задовољстзво радити са њима, јер има неколико веома талентованих. Мора пуно да се ради и да буду посвећене фудбалу. Очекујемо да оне у будућности стигну и до сениорске репрезентације-каже Марић.

Иначе, како Марић додаје већ од 20 до 25 августа слиједи камп репрезентативне селекције У-19 а након тога са селекцијом У-17 слиједи одигравање два припремна сусрета се селекцијом Белорусије.

Поред Марића у Бееранама су у стручном штабу Иван Татар, Јадранка Павићевић и Фуад Османагић.Фудбалерке су Ајша Калач, Азра Ораховац, Ангелина Дрешај, Славица Крстевска, Владана Боричић, Нада Докнић, Амра Луковић, Јелена Никчевић, Лана Раичевић, Хана Кајић, Јана Мердовић, Јована Радовић, Ена Спахић, Софија Беатовић, Лана Ђуровић, Анастасија Зарубица, Лана Чизмовић, Марија Вујичић, Маша Томашевић, Матеа Хрњаз, Андријана Савић, Дуња Брновић, Даница Рељић, Сташа Ковачевић и Азра Дураковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 09:14