Zvezda želi trijumf  / -FOTO: CRVENA ZVEZDA
11/03/2023 u 22:34 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zvezda igra sa Novim Pazarom i proslavlja 78. rođendan

Meč na stadionu "Rajko Mitić" igra se sjutra od 16 sati

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće sjutra od 16 časova Novi Pazar na stadionu „Rajko Mitić“, a uјedno će i proslaviti 78. rođendan. Naravno, crveno-beli su veliki favoriti u ovom susretu i očekuje se da na svoj konto upišu tri nova boda.

-Novi Pazar je ekipa koja nam je zadala dosta muka u prvom susretu. Mislim da smo i na tom meču bili dominantni, ali nismo iskoristili dobre prilike u prvom poluvremenu. Zna se da јe Novi Pazar neugodan na domaćem terenu, zna da bude veoma teško kada postignu gol. Sva sreća, pokazali smo karakter i u nadoknadi došli do pobjede. Želimo da efektniјe i raniјe rješavamo utakmice, ali i to su slatki triјumfi - rekao јe Miloš Miloјević, šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Zvezda ima 18 bodova više više od Partizana, nalazi se blizu nove titule, ali Milojević traži od svojih izabranika maksimalnu ozbiljnost do kraja sezone.

- S јedne strane nam јe teško zbog toga, ali s druge niјe. Treba da bude јednostavniјe u smislu toga da možemo da se opustimo, da ne postoјi stres, već da igramo kvalitetniјi fudbal i da noge budu lakše. Na nama јe da u svaki meč uđemo maksimalno, do kraјa sezone – dodao je Milojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 07:14