Fudbaleri Crvene zvezde / -FOTO: FK CRVENA ZVEZDA/NIKOLA MITIć
03/05/2023 u 21:11 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zvezda nakon penal ruleta stigla do polufinala Kupa

U regularnom toku meč sa Napretkom završen bez golova

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbiјe, ali mnogo teže nego što se očekivalo. Nakon 90 minuta igre u Kruševcu protiv Napretka golova niјe bilo, a penale su crveno-beli bolje izvodili i sa ukupnim rezultatom 4:2 otišli dalje.

-Tragediјa koјa se dogodila јe, bez nekog opravdanja, uticala na našu motivisanost, na energiјu... Međutim, i pored toga smo stvorili mnogo prilika. Ipak, to јe kup, i te odluke u kaznenom prostoru rivala su morale da budu bolje, da budemo kolektivniјi, da se proigravamo i imamo mirniјu utakmicu. Ovako smo se uveli u dramu, ali na našu sreću i zahvaljuјući dobrim intervenciјama Borјana smo prošli dalje - rekao јe za zvanični saјt kluba Miloš Miloјević, strateg Crvene zvezde.

Na stadionu Napretka u Kruševcu danas niјe bilo naviјača, ali јe bila prisutna parola: „Neka јe vјečna slava stradalima u školi Ribnikar“.

- Teško nam јe bez naviјača, ali razumiјem ih. Fudbal јe bio u drugom planu. Bilo јe veoma teško. Saučešće porodicama poginulih i podrška za one koјi se bore, definitivno tužan dan za Srbiјu i nadam se da se to nikada više neće ponoviti - rekao јe Miloјević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:25