Милинковић и Делибашић / - Фото: ДАН
10/05/2021 u 10:38 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Будућност има будућност

Шампиони Црне Горе у утакмици са Рударом изашли на терен са екипом чији просјек година је био 20,7. У саставу била само три играча старија од 21 године. Истакао се осамнаестогодишњи Лазар Мијовић са два поготка. Сви оправдали очекивања

Будућност је већ одавно обезбиједила другу узастопну титулу првака Црне Горе, а утакмица 33. кола Прве Телеком лиге са Рударом (3:1) је показала да ће шампионску генерацију имати ко да наслиједи.

Плаво бијели су у саставу имали само три играча стариjа од 21 године. Просjек годишта екипе је био никад млађи (20,7 година).

Истакао се осамнаестогодишњи Лазар Мијовић, са два поготка.

Задовољниjи смо наступом млађих играча, него побjедом. То jе уосталом био циљ, да их видимо у правоj такмичарскоj утакмици и мислим да су сви до jедног оправдали очекивања – рекао је помоћни тренер Будућности, Андриjа Делибашић.

Није све ишло глатко. Рудар је прије вођства Будућности имао неколико изгледних прилика.

Рудар jе озбиљна екипа. Стицаjем околности налазе се на мjесту на коме се налазе и сада су у малом проблему. Било jе тешко, можда jе противник заслужио и више у овом мечу. Полако се спремамо за финале Купа, али нећемо занемарити ни такмичење у лиги – додао је Делибашић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 03:52